Ser fram emot att sätta igång

Hej

Tillbaka till stadsluften igen. Ska bli kul att komma igång igen, min sommar har varit bra. Läst många bra böcker. Fått möjlighet att lära känna mitt yngsta barnbarn 2 dygn medan sonen var iväg och körde upp för sitt körkort. För att sedan med en storlycka komma med egen bil och hämat det lilla livet. Hon blev så glad, och log med hela kroppen. I september startar meditationen igen. Välkomna ska ni vara.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ser fram emot att sätta igång

 1. Ulrica skriver:

  Hej Britt-Marie,
  härligt att höra att du haft en skön sommar (-2 v….) Kommer du sluta med massagen nu ?
  Kram och ha det bra
  /Ulrica

  • admin skriver:

   Hej Ulrika
   Nej jag kommer inte att sluta. Har kvar rummet tills nästa år, så än så länge kommer jag ta hand om era onda muskler. Meditationen vill jag föra vidare för att det hjälpt mig så mycket. Det är ett fantastiskt verktyg. Hoppas du mår bättre, efter allt och alla kurer.
   Kramen till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *