Fantastiskt jobb jag har

Hej

Igår började jag mitt härliga jobb, och mötte mina fina kunder som bokat in sig under min ledighet. Känns bra i hjärtat att få hjälpa att lätta på muskler som behöver lite ompyssling. Jag har också fina arbetskamrater och fick också starta upp i ett nytt rum som var så fint i ordning gjort. Jag har allt man kan önska sig, och känner mig laddad inför en ny höst med en härlig energi. Sommaren fortsätter ett tag till och det tänker jag ta vara på så mycket som möjligt. Gör det du också.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fantastiskt jobb jag har

 1. Annika skriver:

  Grattis fina du! Så roligt (och lite, lite läskigt?) att börja på ny kula!
  Kram

  • admin skriver:

   Hej,ja det är roligt. Att byta rum efter 10 år var som att flytta hemifrån. Men gud så nyttigt. Nu delar jag med Mats och det känns så bra. Och hat rensat massor, alltså massor med ny energi. Feng-Shui funkar på riktigt.
   Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *