Förberedelse

Jag känner tacksamhet för min lediga måndag. Jag får rå mig själv och göra precis vad jag har lust till. Just denna måndag så har jag piffat upp i alla vrår. Började redan igår faktiskt. Släpet är laddat och ska mot tippen. När man får gäster från USA så känns det härligt att röja. Nu är det fint både i huset och i min själ. Ut med gammalt och in med nytt. Jag tror de kommer att finna sig tillrätta. Fin måndag till er, och i eftermiddag kommer solen sa de precis på radion.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Förberedelse

  1. Ulrica skriver:

    Låter härligt ! På onsdag kommer jag med dotter till Rehabkliniken för att hon ska få träffa Roger. Vi är där vid 16 snåret, hoppas få se dig också.

    Kram Ulrica

  2. Erik skriver:

    Hej, kul att du jobbar vidare med sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *