Andas in och andas ut

Andas in och andas ut kommer du ihåg. Lugnt och metodiskt. En ytlig och tät andning är ett tecken på stress i dagen inuti oss.  Ytlig andning kan vara 12-15  andetag per  minut och får konsekvenser  för vår hälsa och energi genom en reducering av syresättning till cellerna. Alltså vår andning är viktig.Ytlig andning känns ofta uppe i bröstkorgen, men ska kännas i magen.

I meditation ligger andning i fokus, vilket innebär en stunds avslappning och en stunds vila för hela kroppen. Stilla dina tankar och allt fokus på din egen kropp och det innersta rummet. Din kropp får en välbehövlig paus och en bra återhämtning.

Kika gärna in under fliken meditation, jag startar tisdagen den 11 september 2012.

Lev och låt leva.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *