Härlig dag

Jag andas alltså lever jag. Tar dagens håltimme till reflektion om andning och vikten av andas rätt. Efter en kurs i helgen när jag fick visa deltagarna andningsteknik och när det landar i kroppen och hur viktigt det är i vardagen i ditt arbete så kändes det så bra. Andningen är ett bra sätt att tala om för kroppen och sinnet att allt är lugnt, bara genom att andas med hela magen, känna att hjärnan tackar för det nya syret. Hjärtat bugar och bockar och tackar för lugnet som infinner sig i kroppen, när cirkulationen hamnar i balans. I mitt jobb som massageterapeut så ser jag många axlar och nackar som ropar efter nytt syre och cirkulation. När kunderna får lära sig att djupandas och känna hur det pulserar genom systemet så händer det många härliga saker, gråt, skratt och ett välbefinnande. Så tänk på andningen gott folk, den är det viktigaste vi har.

Det här inlägget postades i Healing, Meditation. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *