Ett arbete med känslor

Dagens eftertanke är att jag konstaterar att jag har ett fantastiskt arbete. Under mina 23 år som massageterapeut som jag fått träffa alla underbara människor, stora som små. Familjer som har gett mig förtroende att ta hand om deras kroppar och skapa nya mål med övningar och andra tekniker. Det innebär också att ibland kommer man människor nära med deras känslor och olika diagnoser från läkarhåll. Att finnas till för dessa känns fantastiskt. Under alla år som människor passerat mina händer, så blir det ibland tråkiga besked. Hade en kvinna som började hos mig när jag gjorde praktik hon blev 93 år, vid det sista tillfället jag behandlade fick jag en fin orkide av henne. Sedan såg jag henne aldrig mer. Jag sköter om den och ger den healing, så för mig lever hon kvar i blomman och jag ler åt alla härliga samtal och goda skratt. Ta hand om varandra och lev här och nu.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *