En dröm vid nästan fullmåne

Natten till idag hade jag en märklig dröm. Min gamla arbetsgivare ringde och vill göra en intervju. Jag blev så förvirrad för detta var ju på 80-talet. Men jag åkte dit och alla gamla arbetskamrater blev så glada att se mig så jag blev så berörd. De såg precis ut som då och jag var precis som jag ser ut idag. Vi skrattade och hade så kul. Jag berättade vad jag gjorde idag och att jag vidareutbildat mig till ett helt annat yrke. Då sa min blivande chef att det gör inget, du får ett rum där du kan fortsätta med det du gör, det blir bra för oss. Sedan jobbar du på lönekontoret när du vill. Ett handslag senare så försvann alla och jag vaknade och trodde det var sant. Fortsätter dagen med ett leende och njuter av alla minnen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *