En bra meditation idag

Jag hade en såda härlig meditation idag, temat var JAG ÄR. Meditationen varade i cirka 20 minuter, kände mig helt lugn och stilla. Tankarna kom och gick men till slut så lugnade de ner sig. Gårdagens behandlingar kom till mig som en mjuk vågrörelse, känner tacksamhet för att jag kan göra skillnad för människor som besväras av värkande ben och fötter, nacke axlar. När en människa säger till mig efter en behandling, jag ser fram emot nästa besök, så känner jag att jag är på rätt plats, och en stor ödmjukhet i vara här och nu. Jag avslutade med att tyst tacka alla mina fina mentorer som hjälpt mig framåt på min väg.

IMG_3727-1.JPG

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *