Kunskap

Sitter och funderar på all kunskap jag tillskansat mig under alla år. Det är ju helt magiskt. Startade mitt yrkesliv som sekreterare och kunde stenografera som en gud och skrev maskin med topphastighet. Vidare till löneadministratör,
utbildningar i lönesystem och lönekontor. Alla fantastiska människor som korsat min väg, med sin kunskap och kärlek som arbetskamrater.

För att sedan gå vidare och söka nya utmaningar inom massagevärlden och kinesisk medicin, resan till Kina och få ta del av det mesta inom kinesisk läkekonst. Få hjälpa med min kunskap när människorna har ont i kroppen och själen värker, är ett alldeles fantastisk arbete.

Dessa tankar dök upp idag när jag förklarade för en vän väldigt enkelt och på ett papper vid köksbordet, hur viktigt vårat tarmsystem är. Tarmen ska tömmas varje dag. Många går omkring med en förstoppad tarm. I Kina kallade man magen för ”kornboden” där vi hämtar vår näring och energi. Kineserna beskrev det enkelt ”It should come out in the morning and look like a banana”.

Så nu skulle jag vilja sy ihop alla mina erfarenheter till något större, och berätta för fler människor, om vikten av mjuka muskler, avslappning, se möjligheterna istället för hinder och en glad och fungerande mage.
Kunskap och lära av varandra är en fantastisk tillgång.

Krama varandra och se kärlek i allt det du gör för dig själv och andra.

IMG_4854

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *