Härlig höst för kropp och knopp

IMG_5025Hej på er i höstens vackra färger, nu får vi krypa upp i soffan under en skön filt och tända massor av ljus. Personligen tycker jag det är väldigt skönt. Men det gäller också att ta hand om immunförsvaret och skapa bra förutsättningar för att hjälpa kroppen och att stärka den med mineraler och vitaminer. Magnesium Zink och D-vitamin är en bra kombination för hela systemet.  Cellenzym är vegetabiliskt och ett enzym som hjälper kroppen med matsmältningen, och undvika gasbildning och svullen mage. Det är viktigt att tömma tarmen varje dag. En välfungerande tarm skapar också bra miljö för immunförsvaret. Jag har nu fyllt förråden på www.peramore.se där jag har min praktik.

Välkomna att boka för behandlingar på brittmarie.nu och ge dig själv en härlig behandling eller köp ett presentkort.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *