En rolig 1 april

Vaknade i morse och hade drömt att alla uppgifter försvunnit ur systemet, vaknade mitt i natten och trodde det var på riktigt tittar på klockan och tänker att det skulle ju fungera från 1 april. Somnar om och fortsätter med samma dröm allt är borta och när jag kommer till min nya arbetsplats så står det fullt med folk utanför dörren och alla har bokat in sig idag, och jag hör bara människorna ropar ”jag med” alla hade bokat in sig och sa att ingenting fungerade. Drömmens värld är allt bra konstig ibland och spelar oss ett spratt.

Jag visste ju att allt skulle fungera, så jag tog bilen och åkte iväg till nya arbetsplatsen med en härlig känsla och att det skulle bli så kul. Och det var precis så bra som jag förutspått. Bokning hade fungerat och kund på plats. Det är extra kul när kunden tycker att stället är kanon. Så min 1 aprildag har varit toppen, och känner mig så glad och fylld av energi, när pusselbitarna hamnar på rätt plats.

Välkomna att boka på brittmarie.nu

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *