Änglavakt

bild 1

Jag sitter och funderar i denna stund, att visst hade jag änglavakt den kvällen i januari 2014 på Hovet. Det bara small till när pucken som kom flygande, skulle landa just i mitt huvud. Knockout på direkten. Snabb och proffsig hjälp av DIF läkaren som behandlade mig helt fantastiskt. Kände mig helt lugn, men samtidigt väldigt ont och rädd. Blev lagad med 6 stygn, och blev ordinerad total vila. Hjärnskakning är ett ord jag hört många gånger, men aldrig erfarit. Sådan huvudvärk och illamående i en vecka. Efter ett par veckor, så försvann hörseln på bägge öronen ett par gånger. Så läskigt.

Fick hjälp av DIF doktorn med röntgen och allt var okej. Skönt, men fick också förklarat att det tar lång tid för hjärnan att återhämta sig efter en sådan smäll.

Så att idag väljer jag mina stunder när jag ska vila och lyssnar mycket på signalerna som kroppen skickar. Tar inget för givet, älskar livet precis här och nu. Känner tacksamhet till alla runt omkring mig, hemma och på arbetet och i vänkretsen.

Tacksam är ordet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *