Matsmältningsenzymer-Holistic Cellenzym

Inom den österländska medicinen anser man att magen är ”kornboden” där vi hämtar vår kraft och energi. De anses också att de flesta sjukdomar har sitt ursprung ur dålig matsmältning. Symtom och sjukdomar är till exempel, förstoppning, gasbildning, diarre, trötthet (särskilt efter maten). Nedsatt immunförsvar, ja listan kan göras lång. I kinesisk medicin finns ett bra talesätt ”It should come out in the morning and look like a banana”. Så det är av största vikt att tömma tarmen varje dag. Ofullständigt nedbrutna näringsämnen skapar på sikt dålig tarmflora. Många människor har i vårat moderna samhälle problem med matsmältningen. Men nästan ingen pratar om det. Det är något vi borde våga prata om mer. Enzymer bryter på ett effektivt sätt ner proteiner, fetter, fibrer och kolhydrater och olika sockerarter.

20131024 080

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *