Om mig…

 

 

 

Mitt namn är Britt-Marie Hirsch, gift och har tre underbara barn och fyra fantastiska barnbarn.

Har arbetat under många år som massageterapeut på Rehabkliniken i Stockholm. 1999 studerade jag kinesiskmedicin, detta avslutades med en resa till Kina 2002. Efter en sjukdomstid 2007 kom jag senare i kontakt med meditation och healing. Mitt intresse för alternativ till läkning växte sig starkare.

Efter detta gick jag en healing och meditationkurs . Jag startade i september 2011 en kurs i intuition och personlig utveckling, och fick massor av nya insikter och nya tankar och ideer att utveckla mitt arbete som massageterapeut. Har sedan fortsatt gå vidare med fler utbildningar, som Tankens Kraft och Lifecoachutbildning. Och är sedan februari 2015 Licensierad Lifecoach, och det känns väldigt inspirerande och lustfyllt att få dela med mig till mina klienter. Hur du  lär dig att tyda kroppens signaler innan och må så bra som du bara kan. Balansen mellan prestation och vila.

Under våren 2018 har jag gått en kurs i näring och hälsa. Vilka otroliga möjligheter det finns att läka ut och må bättre allmänt med hjälp av grönare kost och näringstillskott.

Vill gärna öka förståelsen för att det finns vägar att gå till en bra hälsa. Våga ta de små stegen till grönare kost och vitaminer och mineraler. Vad kroppen signalerar till oss när den klagar med ömma och spända muskler. Vi kan göra så mycket själva.

 

 

 

 

.

10 kommentarer till Om mig…

 1. Erik skriver:

  Nu ser det bra ut.

 2. Leo Eid skriver:

  Stort grattis, det är bara att köra nu!!

  // Leo

 3. Leif Näsberg skriver:

  Hej BM!
  Vilken fin sida du har fått till

  Kram
  Leffe

 4. carina andrén skriver:

  Hej BM,
  Jättefin sida. Grattis och lycka till 😉
  Kram

 5. Marie skriver:

  Vilken fin sida. Och grattis!
  Hoppas vi ses snart igen!

  Kram M

 6. Agneta Eriksson skriver:

  Du e’ en underbar människa som ger såååå mycket kärlek ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *